• تاریخ انتشار : 97/09/27 - 16:56
  • تعداد بازدید خبر : 1932

فراخوان تور دوچرخه سواری یک روزه ویژه دانشجویان دختر دانشگاه

انجمن دوچرخه سواری مدیریت تربیت بدنی، با هدف افزایش تحرک و نشاط در بین دانشجویان، تور یک روزه دوچرخه سواری را ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

83102.mp3 فراخوان تور دوچرخه سواری یک روزه ویژه دانشجویان دختر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن دوچرخه سواری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد برنامه دوچرخه سواری دانشجویان دختر را روز پنجشنبه 6 دی 97 در پیست دوچرخه سواری پارک جنگلی چیتگر برگزار کند.
مدیریت تربیت بدنی مهلت ثبت نام برای شرکت در تور دوچرخه سواری را تا روز سه شنبه 4 دی ماه تعیین و زمان حرکت ساعت 8 صبح از مقابل درب مجتمع کوی علوم پزشکی تهران (دختران) خواهد بود.
توضیح اینکه، علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام و يا كسب اطلاعات بيشتر به رابطان ورزشی خوابگاه ها مراجعه و یا با شماره تلفن 86013269 (داخلی 241) تماس برقرار کنند.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,مديريت تربيت بدني

سامانه نظرسنجی و افکار سنجی
خطا در اجرای کوئری شماره 172 !
خطا در اجرای کوئری شماره 8 !
خطا در اجرای کوئری شماره 114 !