• تاریخ انتشار : 95/08/16 - 13:42

دستورالعمل جامع پايان‌نامه دوره دكتري تخصصي دانشگاه ابلاغ شد

با تصویب شورای آموزشی دانشگاه، دستورالعمل جامع پايان‌نامه دوره دكتري تخصصي (PhD) دانشگاه تدوين و ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دانشگاه، دستورالعمل جامع پايان‌نامه در مقطع دكتراي تخصصي (PhD) تدوين و به دانشكده‌ها ابلاغ شد.
دكتر جليلي معاون آموزشي دانشگاه اظهار داشت: تدوين اين دستورالعمل در مدت يكسال و طي كارشناسي‌هاي به عمل آمده در حوزه آموزش و دبيرخانه تحقيق و توسعه سياست‌هاي دانشگاه و بررسي‌هاي متعدد توسط معاونين آموزشي دانشكده‌ها و در نهايت تصويب شوراي آموزشي دانشگاه صورت پذيرفته است.
وي افزود: سعي شده است دستورالعمل جامعي بر اساس آيين‌ نامه‌هاي موجود تدوين شود تا دانشجويان دانشگاه در مقاطع تحصيلات تكميلي در زمان تدوين پايان‌نامه با مشكل كمتري مواجه شوند. اين دستورالعمل‌ها شامل پنج بخش مجزا مبني بر تعاريف، اساتيد راهنما و مشاور، فرايند انتخاب موضوع تا دفاع از پايان‌نامه، اعتبار مالي و حقوق معنوي پايان‌نامه و در نهايت راهنماي تدوين و نگارش پايان‌نامه است.
دكتر جليلي با بیان این که از تاريخ ابلاغ، دستورالعمل ياد شده ملاك عمل در دانشكده‌ها قرار خواهد گرفت، از معاونين آموزشي دانشكده‌ها خواست تا همكاري‌هاي لازم را به منظور تسهيل فرايند آشنايي دانشجويان و كارشناسان مربوطه در دانشكده‌ها به عمل آورند.
در پايان ايشان از زحمات دبيرخانه تحقيق و توسعه سياست‌هاي دانشگاه، دكتر فتوحي رئيس دبيرخانه و  دكتر قديريان و دکتر سياري‌فرد از اعضاي هيات علمي آن دبيرخانه و دكتر قاضي خوانساري مدير تحصيلات تكميلي دانشگاه جهت گردآوري و تدوين اين دستورالعمل  و ساير افرادي كه در به ثمر رساندن اين مهم حوزه آموزش دانشگاه را ياري کردند، تقدير و تشكر و اعلام کرد: به زودي دستورالعمل جامع پايان‌نامه دوره كارشناسي ارشد نيز كه در مرحله بازييني نهايي است، ابلاغ خواهد شد.
براي دريافت دستورالعمل جامع پايان‌نامه‌ دوره دكتري تخصصي (PhD) اينجا كليك كنيد.
براي دريافت دستورالعمل نگارش پايان‌نامه مقاطع تحصيلات تكميلي اينجا كليك كنيد.

خبر: آزاده اشتياقي

• گروه خبری : گروه خبری RSS,موسسه ملي تحقيقات سلامت