• تاریخ انتشار : 98/06/24 - 11:44

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید متقاضی خوابگاه های دانشجویی (مقاطع عمومی) در نیمسال اول تحصیلی از روز دوشنبه آغاز خواهد شد.

91975.mp3 آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید متقاضی خوابگاه های دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی 99-1398

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، ثبت نام دانشجویان ورودی جدید در نیمسال اول تحصیلی 99-1398 و متقاضی خوابگاه های دانشجویی (مقاطع عمومی) از روز دوشنبه 25 شهریور 98 آغاز خواهد شد.
دانشجویان نیمسال اول غیر بومی (ساکن شهرستانهای غیر از استان البرز و تهران) می توانند پس از پایان ثبت نام آموزشی و با دریافت شماره دانشجویی به سامانه اسکان دانشجویان به نشانی http://eskan.tums.ac.ir مراجعه و درخواست تقاضای اسکان خود را ارسال کنند.
بدیهی است ثبت نام فقط به منزله درخواست خوابگاه است و مدیریت امور خوابگاه ها طبق آیین نامه و مقررات عمومی و انضباطی خوابگاه های دانشجویی، پس از بررسی فرم تقاضانامه نسبت به اسکان دانشجویان بر اساس مقطع، دانشکده و امکانات موجود در خوابگاه های دانشجویی اقدام خواهد کرد.
دانشجویان می توانند تقاضانامه اسکان را حداکثر تا 15 مهرماه در سامانه اسکان ثبت کنند و در غیر اینصورت پس از آن امکان ارسال تقاضانامه وجود ندارد و مطابق آیین نامه حداقل یک نیمسال تحصیلی به ایشان خوابگاه واگذار نمی شود.
همچنین، دانشجویان می توانند بمنظور پیگیری درخواست خود، 72 ساعت بعد از ثبت نام به سایت اسکان (قسمت سابقه سکونت) مراجعه و از وضعیت اسکان خود مطلع و به خوابگاه اختصاص یافته مراجعه کنند.
خبرنگار: وجه اله دوستی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS