• تاریخ انتشار : 98/08/14 - 10:14

آغاز ثبت نام شرکت در کلاس های آمادگی برای دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان

حیطه های دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد، علاقه مندان می توانند تا 30 آبان ماه پس از انتخاب حیطه برای شرکت در کلاس های آمادگی برای المپیاد ثبت نام کنند.

94079.mp3 آغاز ثبت نام شرکت در کلاس های آمادگی برای دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد استعدادهای درخشان، دوازدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان در شش حیطه استدلال بالینی، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزارخواهد شد.

موضوعات دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان به تفکیک زیر است:
1- حیطه استدلال بالینی: دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)
2- حیطه آموزش پزشکی: نظام حمایت دانشجویی
3- حیطه تفکر علمی در علوم پایه: دیابت
4- حیطه کارآفرینی: بازارهای نوظهور خدمات سلامت
5- حیطه مدیریت نظام سلامت: مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی در نظام سلامت
6- حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت: هوش مصنوعی

دانشجویان متقاضی شرکت در هر حیطه، تا 30 آبان ماه 98 فرصت دارند برای کلاس های آمادگی المپیاد که توسط مرکز رشد استعدادهای درخشان برگزار می شود ثبت نام کنند.

نکات قابل توجه:
•    تمامی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند در المپیاد شرکت کنند.
•    دانشجویان حائز رتبه اول در المپیادهای پیشین نمی توانند در المپیاد دوره بعد در آن حیطه شرکت کنند ( شرکت در حیطه های دیگر بلامانع است).
•     دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد،  PhD، رزیدنت) می توانند تنها در حیطه کارآفرینی شرکت کنند.

خبرنگار: مریم حیدری

• گروه خبری : مركز رشد استعدادهاي درخشان,گروه خبری RSS