• تاریخ انتشار : 98/08/29 - 15:30

اجرای گروه سرود دانشجویان دانشگاه در مرحله نهایی جشنواره بین المللی سیمرغ

گروه سرود دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مرحله نهایی دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، در رقابت با سایر دانشگاه ها، اجرای خوبی به نمایش گذاشتند.

94787.mp3 اجرای گروه سرود دانشجویان دانشگاه در مرحله نهایی جشنواره بین المللی سیمرغ

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، رقابت های مرحله نهایی دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته در پردیس تئاتر تهران ادامه یافت و در رقابت های موسیقی، گروه سرود دانشجویان دانشگاه در رقابت با سایر دانشگاه ها، به اجرای خود پرداختند.
اعضای گروه سرود دانشجویان در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ را علی ابدالی (کارشناسی پرستاری)، محبوبه لطفیان (ارشد مهندسی پزشکی)، الهام کفایتی (کارشناسی علوم آزمایشگاهی)، رویا دبیری (ارشد ارگونومی)، حدیث زارعی (کارشناسی علوم آزمایشگاهی)، فاطمه جمشیدبیگی (پزشکی)، یگانه سعیدی راد (کارشناسی پرستاری)، نیلوفر شیبانی (کارشناسی ارگونومی)، غزل رادپرور (داروسازی)، محمحسن کافی (کارشناسی پرستاری)، افسانه مهاجر (کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، محمد صابری (کارشناسی مدیریت بیمارستانی)، احمد علمی مقدم (ارشد قارچ شناسی) تشکیل داده و مرجان چاهیان سرپرستی گروه را بر عهده دارد.
توضیح اینکه، مقام های برتر این رقابت ها در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت که روز چهارشنبه 29 آبان 98 در پردیس تئاتر تهران برگزار می شود، معرفی خواهند شد.
خبرنگار: حسین شیخ حمدی
عکاس: فرزاد سلطانپور