• تاریخ انتشار : 97/08/05 - 09:58

در اردوی توجیهی دانشجویان جدید شاهد و ایثارگر، دانشجويان برتر شاهد و ايثارگر از سوی مسئولان دانشگاه لوح تقدير دریافت کردند.

81342.mp3 اردوی توجیهی دانشجویان جدید شاهد و ایثارگر باشعار نشاط، تعالی و آرمان گرایی در سال 97 برگزار شد

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه، اردوگاه شهيد باهنر وابسته به وزارت آموزش‌وپرورش پنج‌شنبه 3 آبان ماه 97 ميزبان جمعي از دانشجویان جدید شاهد و ایثارگر در رشته‌های مختلف و مسئولان دانشگاه بود.
 اين اردوي یک‌روزه با حضور دكتر رحیمی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، خانم دکتر غیاثوندیان مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه ،حجت الاسلام والمسلمين دكتر عيسي زاده مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، نورچه ای  معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید تهران بزرگ ، دكتر پورمحمديان مدير امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه و جمعي از اساتيد دانشگاه برگزار شد.
ابتدا دكتر  رحیمی در سخنان مبسوطی ورود دانشجویان را به برترین دانشگاه کشور تبریک گفت و از آنان خواست قدر حضور در این دانشگاه را بدانند و به ایثارگری پدران خود افتخار کنند . سپس حجت الاسلام والمسلمین دكتر عيسي زاده مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، در خصوص  بایسته های دانشجویی  وآداب دانش اندوزی سخنانی ایراد کرد. بعد از آن دکتر كندي رييس مركز زبان دانشگاه، در خصوص اهميت يادگيري زبان انگليسي در موفقيت تحصيلي و شيوه مطالعه آن، براي دانشجويان سخناني را بيان كرد. سخنران بعدی دکتر غیاثوندیان بود وی ضمن اشاره به فرصتها و امکانات موجود در دانشگاه از دانشجویان خواست با مطالعه قوانین  و آگاهی از آنها در صورت ضرورت قبل از بروز مشکل جدی از این امکانات استفاده کنند. در ادامه اين مراسم دانشجويان پشتیبان و  برتر شاهد و ايثارگر مفتخر به دريافت لوح تقدير و هدیه از دست مسئولین دانشگاه شدند.سپس به‌منظور آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان، كار گروهي به‌صورت حلقه‌هاي مشاوره انجام شد. حلقه‌هاي مشاوره در فضاي باز اردوگاه و با حضور اساتيد مشاور و دانشجويان به تفكيك دانشكده‌ها تشكيل شد كه طي آن اساتید توضیحات کاملی در خصوص نحوه مطالعه دروس و مسایل گوناگون دانشکده  به دانشجویان ارائه کردند كه البته به‌نوعي هم مراسم معارفه دانشجويان و اساتيد بود. بعد از  برگزاری نماز ظهر و عصر  ،  با همکاری آقای صارمی از اداره تربیت بدنی دانشگاه، مسابقه های متنوعی برای دانشجویان برگزار شد  و به نفرات برتر جوایزی تعلق گرفت.  در انتهاي مراسم نيز دكتر پور محمديان مدير ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر به جمع‌بندی موارد طرح‌شده پرداخت و با دانشجويان گپ و گفت دوستانه‌ای داشت. از نکات جالب‌توجه این مراسم می‌توان به پخش کلیپ‌های متعدد که متناسب با مشکلات جامعه انتخاب‌شده بودند اشاره کرد بخصوص کلیپ برترین‌ها که باهدف شناساندن چهره‌های مطرح دانشجویان شاهد و ایثارگر تهیه‌شده بود. اين مراسم كه هرساله به همت ستاد امور دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار مي‌شود، نقش بسيار مؤثري در آشنايي اين عزيزان با  اساتيد مشاور، دانشجويان پشتيبان، فضاي دانشگاه و ابعاد مختلف آن و همچنين ستاد شاهد و خدماتش دارد.
خبر:نجمه عبدالکریمی
عکس: ربیعی