• تاریخ انتشار : 98/07/21 - 15:33

اعلام برنامه زمان بندی استخر و سونای مجموعه ورزشی شهید چمران در پاییز 98

مديريت تربیت‌بدنی، برنامه زمان‌بندی استخر و سوناي مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه علوم پزشكي تهران را در پاییز 98 اعلام کرد.

93267.mp3 اعلام برنامه زمان بندی استخر و سونای مجموعه ورزشی شهید چمران در پاییز 98

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، در این برنامه زمان‌بندی ساعت آغاز به كار مجموعه از 8 صبح تعيين و سانس هاي متعدد تفريحی در طول ايام هفته برای دانشجويان، كاركنان و اعضای هيأت علمی دانشگاه نیز در هر دو بخش بانوان و آقایان در نظر گرفته ‌شده است.
علاقمندان می‌توانند برای استفاده از این امكانات ورزشي به آدرس خيابان ستارخان، خیابان پاتریس لومومبا، خیابان شادی، مجموعه ورزشی شهید چمران مراجعه و يا برای كسب اطلاعات بيشتر با شماره‌ تلفن 88249899 تماس برقرار کنند.
براي دريافت برنامه زمان‌بندی استخر و سونای مجموعه ورزشی شهید چمران در پاییز 1398، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS