• تاریخ انتشار : 98/08/04 - 15:10

مديريت تربیت‌بدنی، برنامه زمان‌بندی تمرینات تیم های ورزشی رشته های قهرمانی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشكي تهران را اعلام کرد.

93832.mp3 اعلام برنامه زمان بندی تمرینات تیم های ورزشی رشته های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در راستای افزایش فعالیت بدنی و تحرک و همچنین کسب مهارت دانشجویان دختر، کلاس های تمرینات تیم های قهرمانی را در 10 رشته ورزشی شنا، فوتسال، دو و میدانی، والیبال، بسکتبال، تیراندازی، بدمینتون، تنیس روی میز، کاراته و شطرنج زیر نظر مربیان مجرب برگزار می کند.
براي دريافت برنامه تمرینات تیم های ورزشی رشته های قهرمانی دانشجویان دختر در سه ماهه سوم سال 1398، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: سفیدکار

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS