• تاریخ انتشار : 98/08/29 - 15:25

مدیریت تربیت بدنی، برنامه هفته اول مسابقات لیگ فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را با عنوان جام دکتر بهادری در سال 98 اعلام کرد.

94786.mp3 اعلام برنامه هفته اول مسابقات لیگ فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جام استاد پیشکسوت دکتر بهادری

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، برنامه هفته اول مسابقات لیگ فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه با عنوان "جام استاد دکتر بهادری" در سال 98 را به شرح زیر اعلام کرد.
ساعت 14:30: بیمارستان رازی–بیمارستان شریعتی
ساعت 15:15: مدیریت حراست-بیمارستان بهارلو
ساعت14:00: بیمارستان فارابی-سازمان مرکزی دانشگاه
ساعت 14:45: شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر-مرکز قلب
ساعت 17:30: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)الف-بیمارستان سینا
ساعت 18:15: دانشکده دندانپزشکی-بیمارستان امیر اعلم
ساعت 19:00: بیمارستان ضیائیان-معاونت دانشجویی فرهنگی
این مسابقات با شرکت 18 تیم، از روز پنجشنبه 30 آبان 98 در محل سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز خواهد شد.
همچنین، مراسم قرعه کشی لیگ فوتسال دانشگاه روز دوشنبه 27 آبان 98 از ساعت 14 تا 17، باحضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، سرپرستان و نمایندگان تیم ها و اعضای انجمن فوتبال در سالن شورای معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
توضیح اینکه، سرپرستان، مربیان و بازیکنان تیم ها می بایست 30 دقیقه قبل از شروع رقابت ها، در محل برگزاری مسابقات حضور داشته باشند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی