• تاریخ انتشار : 98/07/21 - 10:56

بازدید دندانپزشکان کشور آلمان از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروهی از دندانپزشکان عمومی و متخصص کشور آلمان از از ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

93215.mp3 بازدید دندانپزشکان کشور آلمان از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دنداپزشکی، گروهی از دندانپزشکان عمومی و متخصص از کشور آلمان صبح روز شنبه 20 مهر ماه 98  از ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید دکتر پویان امینی شکیب، معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی،دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده دندانپزشکی را معرفی و ظرفیت های علمی آن را در مقایسه با کشورهای منطقه و سایر کشور ها را بیان کرد.
در ادامه هیات بازدید کننده از گروه های آموزشی دندانپزشکی کودکان، ارتودنسی، آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی و دندانپزشکی ترمیمی دیدن و با معاونان بین الملل گروه ها گفتگو کردند.
سپس با حضور در اتاق شورا، توضیحات تکمیلی به این گروه ارائه و به سوال های آنان در خصوص فرآیندهای آموزشی و درمانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پاسخ داده شد.
این بازدید با همکاری دانشکده دندانپزشکی، معاونت درمان دانشگاه و امور بین الملل وزارت گردشگری تنظیم و اجرا شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی

• گروه خبری : دانشکده دندانپزشکی,گروه خبری RSS