• تاریخ انتشار : 98/08/21 - 15:03

دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به همراه دکتر توانا و هیئت همراه، از آخرین وضعیت پیشرفت خوابگاه های در حال احداث مجتمع کوی دانشگاه بازدید کرد.

94382.mp3 بازدید معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران از خوابگاه های در حال احداث مجتمع کوی علوم پزشکی تهران

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این بازدید روز دوشنبه 20 آبان 98 با حضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر توانا مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران و دکتر رضایی مدیر امور خوابگاه ها، از دو ساختمان خوابگاهی در حال احداث بوستان 6 پسران و گلستان 5 دختران با هدف پیگیری میزان پیشرفت پروژه ها نسبت به بازدید هفته قبل انجام شد.
در پایان بازدید، جلسه ای در دفتر مدیریت امور خوابگاه ها برگزار و دکتر توانا مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان تهران و مجری احداث خوابگاه های در حال ساخت، در خصوص پروژه های عمرانی مجتمع کوی و مشکلات موجود توضیحاتی ارائه داد.
خبرنگار و عکاس: وجه الله دوستی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS