• تاریخ انتشار : 98/08/14 - 13:42

دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به همراه هیئت همراه از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های عمرانی مجتمع کوی دانشگاه بازدید کرد.

94116.mp3 بازدید معاون دانشجویی فرهنگی و مدیر دفتر فنی دانشگاه از پروژه های عمرانی مجتمع کوی علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این بازدید روز دو شنبه 13 آبان 98 با حضور دکتر پور غریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر رضایی مدیر امور خوابگاه ها، مهندس مكري مدير دفتر فني و نظارت بر طرح هاي عمراني و میرزاعلی معاون مدیریت امور خوابگاه ها از دو ساختمان خوابگاهی در حال احداث بوستان 6 پسران و گلستان 5 دختران و نیز پروژه های بازسازی آشپزخانه صنعتی و سالن مطالعه مجتمع کوی با هدف بررسي آخرین وضعيت پیشرفت پروژه ها و پیگیری های لازم به منظور تسريع در روند تکمیل پروژه های عمرانی انجام شد.
دکتر رضایی مدیر امور خوابگاه ها توضیحاتی در خصوص راه اندازی پروژه ها و مشکلات موجود ارائه داد و همچنین پس از بازدید از فضاهای مجتمع کوی، در سالن شورای مدیریت امور خوابگاه ها جلسه ای در این خصوص برگزار شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS