• تاریخ انتشار : 98/09/14 - 10:04

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، انتخابات اعضای انجمن های ورزشی خوابگاه های دختران و تیم های ورزشی را در سال تحصیلی 99-98 برگزار می کند.

95343.mp3 برگزاری انتخابات اعضای انجمن های ورزشی خوابگاه ها و تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دختران

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، به دنبال فراخوان مدیریت تربیت بدنی و ثبت نام دانشجویان علاقمند به عضویت در انجمن های ورزشی خوابگاه ها و تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آبان ماه 98، انتخابات اعضای انجمن های ورزشی خوابگاه ها و تیم های ورزشی در بخش دانشجویان دختر، روز سه شنبه 19 آذر 98 از ساعت 12 تا 13 در سالن شورای مدیریت تربیت بدنی برگزار خواهد شد.
همچنین، با اعلام مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، تمامی دانشجویان دختر علاقمند دانشگاه با ارائه کارت دانشجویی می توانند در این انتخابات شرکت و به فرد مورد نظر خود رأی دهند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی