• تاریخ انتشار : 98/09/11 - 13:32

جواد محمدی، فراگیر دوره توانمندسازی مدیریت مالی مرکز روز چهارشنبه 29 آبان ماه از پروژه پایان دوره خود با عنوان «بررسی عوامل موثر بر تفاوت بین هزینه اعمال جراحی گلوبال با هزینه های واقعی خدمات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۳۹۷» دفاع کرد.

95183.mp3 برگزاری اولین جلسه دفاع از پروژه پایان نامه دوره توانمندسازی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، جلسه دفاع با حضور دکتر محمود بیگلر، رئیس مرکز، اساتید راهنما، مشاور و داوران و مدیریت کارگروه و جمعی از فراگیران سطح ارشد مدیریت مالی برگزار شد.
ابتدا جواد محمدی، پایان نامه خود را به مدت ۳۵ دقیقه ارائه داد و در ادامه داوران نقطه نظرات خود را بیان کردند. استاد راهنمای این پروژه،  دکتر رامین رحیم نیا و استاد مشاور دکتر آهنگر بودند.
در پایان جلسه رئیس مرکز تاکید کرد: کارکنان شریف دانشگاه باید فرصت های توسعه و پیشرفت علمی و کاربردی و مهارتی ایجاد شده در دانشگاه برای خود مطابق با آخرین استانداردهای علمی و پژوهشی دانشگاه تدوین و ارائه دهند و لازم است تا مسئولان آموزشی و پژوهشی و مدیران کارگروه های مرکز نیز در این مسیر همه توان خود را به منظور برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت و کنترل به کارگیرند تا تولیدات پژوهشی فراگیران مرکز اموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در همه ابعاد علمی، فنی و کاربردی مشتری و خواهان داشته باشد و برای ارتقای فرایندها و توسعه برنامه های دانشگاه موثر واقع شود.
خبرنگار: نسرین بیگی
عکس: فاطمه آریایی