• تاریخ انتشار : 98/07/17 - 15:36

برگزاری جلسه آموزشی برای دانش آموزان توسط بیمارستان فارابی

در آستانه روز جهانی بینائی (18 مهرماه) برای دانش آموزان متوسطه دوره اول ولایت فقیه جلسه آموزشی برگزار شد.

93103.mp3 برگزاری جلسه آموزشی برای دانش آموزان توسط بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، به همت کمیته ارتقای سلامت این بیمارستان و با همکاری واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران و کارشناس سلامت آموزش و پرورش منطقه یازده تهران جلسه آموزشی با عنوان « سلامت بینائی» روز چهارشنبه 17 مهر 1398 در دبیرستان متوسطه دوره اول ولایت فقیه واقع در خیابان کارگر جنوبی برگزار شد.
 در این جلسه آموزشی زینب چاوشی، سوپروایزر آموزش سلامت و ابوالقاسم پوریانی، سوپروایزر پژوهشی مطالبی را در مورد سلامت بینایی در مردان، انواع آسیب های چشمی، پیشگیری و اقدامات اولیه و اورژانس ارائه کردند. بیان تجارب فردی دانش آموزان از آسیب های چشمی و نمایش فیلم مستند آسیب های چشمی چهار شنبه سوری از دیگر برنامه های این جلسه آموزشی بود.
توضیح اینکه با هدف جلب توجه عمومی به سلامت بینایی، دومین پنجشنبه اکتبر روز جهانی بینایی نامگذاری شده و هرساله در سراسر جهان برنامه های متنوعی برگزار می شود.
خبرنگار و عکاس: حمیده امیدوار
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی,گروه خبری RSS