• تاریخ انتشار : 95/04/29 - 13:55

دکتر ذنوبی یکی از اهداف مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه را تلاش جهت افزایش ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های تحت پوشش خواند.

61509.mp3 برگزاری جلسه مشترک مدیریت مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه با دبیران کمیته‌های بحران و بلایای بیمارستان‌های تابعه

گالری عکس
در این نشست که روز چهارشنبه 23 تیر 95 در بیمارستان نجمیه تهران برگزار شد، رییس و جمعی از مسئولین بیمارستان نجمیه، کارشناسان مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه و همچنین دبیران کمیته‌های بحران و بلایای مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
در ابتدا دکتر صمدی نیا رییس بیمارستان نجمیه با اشاره به تاریخچه این مرکز گفت: بیمارستان نجمیه در سال 1306 تأسیس و حدود سی سال قبل مدیریت آن ابتدا به وزارت بهداشت و سپس به دلیل آغاز دفاع مقدس به سپاه واگذار شد؛ که پس از شکل‌گیری دانشگاه بقیه‌الله و متعاقب آن تشکیل بیمارستان‌های بقیه‌الله و جماران این بیمارستان نیز به دانشگاه بقیه‌الله واگذار و به بیمارستان جنرال تبدیل شد. در حال حاضر با 131 تخت فعال و 6 اتاق عمل در حال خدمت‌رسانی به بیماران است.
وی یکی از افتخارات بیمارستان نجمیه را ارائه خدمات درمانی به 6 هزار مجروح دوران دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: پیکر مطهر بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس پس از شهادتشان به این بیمارستان اعزام و از این محل تشییع می‌شد و خون پاکشان که بر زمین این بیمارستان ریخته شده بر قداست این محیط می‌افزاید.
رییس بیمارستان نجمیه بابیان فعالیت‌های این مرکز در حوزه بحران در طول سنوات گذشته گفت: در چند سال اخیر به دلیل توجه ویژه وزارت بهداشت و سپاه به مسئله بحران، تلاش‌های زیادی از سوی مسئولین وقت بیمارستان صورت گرفته که در ابتدا به‌صورت آمادگی‌ها، آموزش‌های فراگیر، الزامات اعتباربخشی و استانداردهای مختلف در این حوزه و برگزاری مانورهای بحران برای مقابله با آتش‌سوزی در سطوح یک و دو بوده است. ولی در دی‌ماه سال 94 با همکاری مجموعه آتش‌نشانی حسن‌آباد این مانور به شکل فراگیری با درگیر کردن 4 بخش به حریق فرضی انجام شد.
در ادامه دکتر ذنوبی کارشناس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه در خصوص مراحل برگزاری این نشست گفت: در اولین جلسه بحران که در سال 95 برگزار شد ما نقشه راهی را مطرح کردیم که امروز تقریباً به سومین گامش رسیده‌ایم؛ و با طرح موضوع پراهمیت ارزیابی خطر در بیمارستان قرار شد دبیران کمیته‌های بحران و بلایا فایل‌های مربوطه را تکمیل کنند؛ و برنامه ما برای دو جلسه آینده کار گروهی بر روی قسمت سازه‌ای و غیر سازه‌ای است که در این جلسه به‌صورت عملکردی در قلب 6 گروه این بخش را تمرین می‌کنیم و در جلسه آتی که با حضور مهندس مرادیان از مدرسین این بخش در مرکز قلب تهران به‌صورت عملیاتی بر روی قسمت سازه‌ای و غیر سازه‌ای کار می‌کنیم.
وی تأکید کرد: دبیران کمیته‌های بحران و بلایای بیمارستان‌ها ابلاغ جدید خود را برای سال 95 با تائید ریاست بیمارستان خود هر چه سریع‌تر به معاونت درمان ارسال کنند و همچنین در خصوص ایجاد پست سازمانی برای دبیران کمیته بحران و بلایا در مراکز افزود: با پیشنهاد معاونت توسعه و موافقت معاونت درمان این پست در بیمارستان دکتر شریعتی ایجادشده و امیدواریم سایر مراکز هم برای این منظور اقدام کنند.
دکتر ذنوبی یکی از اهداف مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه را تلاش جهت افزایش ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های تحت پوشش خواند و ادامه داد: در این نشست‌ها می‌خواهیم دبیران کمیته‌های بحران و بلایا از نزدیک با یکدیگر آشنا شوند تا در مواقع بحران دسترسی شان به هم راحت‌تر صورت گیرد./ق
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان