گالری عکس مرتبط
  • تاریخ انتشار : 98/08/27 - 15:16
  • تعداد بازدید خبر : 1427
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد.

94682.mp3 برگزاری جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، جلسه هیئت‌رئیسه این دانشکده با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر محمدجواد حسین زاده رئیس دانشکده، دکتر لیلا آزاد بخت معاون پژوهشی، دکتر مریم محمودی معاون بین‌الملل، دوشنبه 27 آبان 98 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدا دکتر حسین زاده ضمن خوشامدگویی به معرفی دانشکده و ظرفیت های آن پرداخت و گفت: در این دانشکده 3 گروه آموزشی شامل تغذیه بالینی، تغذیه جامعه و تغذیه سلولی مولکولی وجود دارد که در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی دانشجو می‌پذیریم. همچنین 20 عضو هیئت‌علمی، 30 کارمند و بیش از 159 دانشجو در این دانشکده حضور دارند. در حوزه بین‌الملل نیز بیش از 19 دانشجو از کشورهای مختلف مشغول به تحصیل هستند که ازنظر تعداد و رشد کمی رتبه خوبی را در دانشگاه دارا هستیم.
رئیس دانشکده در خصوص مشکل فضای فیزیکی دانشکده توضیحاتی را ارائه و درر این زمینه مسائلی را مطرح کرد.
وی اظهار داشت: در بعد فرهنگی یکی از تلاش‌هایی که انجام می‌دهیم و سعی داشتیم تا فرهنگ تخصصی در بعد تغذیه را پررنگ کنیم با توجه به تلاش‌ها در معاونت فرهنگی ما اگر بتوانیم شیوه تغذیه را در جامعه و الگوی مواد غذایی را اصلاح کنیم بسیاری از بیماری‌ها همچون چاقی و دیابت و بیماری‌های قلب و عروق در جامعه کاهش دهیم.
دکتر حسین زاده در پایان ضمن ابراز خرسندی از حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی، بر تعامل و همکاری این دانشکده  با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تأکید کرد.
دکتر سعید حسینی به تشریح علم تغذیه و نقش تغذیه در پیشگیری بیماری‌های غیر واگیر پرداخت.
دکتر مریم محمودی اهداف معاونت بین‌الملل دانشکده را بیان کر د و پروژه‌های بین‌الملل این دانشکده را تشریح کرد.
دکتر لیلا آزاد بخت به فرایندهای و فعالیت‌های  پژوهشی دانشکده اشاره کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قریشی گفت: عمده کار فرهنگی به دست اساتید و متون آموزشی و پژوهشی انجام می‌شود. نزدیک به 6هزار روایت مذهبی در مباحث بهداشتی و تغذیه‌ای وجود دارد و تأکید بر آن است که اساتید علم تغذیه اشراف کامل بر این روایات داشته باشند.
 وی افزود: یکی از اشتباهات ما جدا کردن بحث فرهنگ از آموزش و پژوهش است. فرهنگ در فعالیت و روابط ما جریان دارد. استاد در کلاس درس و هنگام تدریس با نوع ارتباط خود منتقل‌کننده فرهنگ است و این‌ها از هم جدا نیستند. مسئله فرهنگ نه در حاشیه بلکه در متن فعالیت‌های ما قرار دارد.
وی در پایان به تشریح دانشگاه اسلامی پرداخت و راه‌های رسیدن به آن را توضیح داد.
عکس و خبر: سحر زاهدی

  • گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 94682
کلمات کلیدی
خبرنگار