• تاریخ انتشار : 98/09/11 - 12:31

با حضور کارشناسان گروه مامایی معاونت درمان و بیمارستان های تابعه دانشگاه، جلسه پایش، ارزیابی و رفع چالش های استقرار نظام مراقبت فاکتورهای خطر شدید دوران بارداری، زایمان برگزار شد.

95168.mp3 برگزاری جلسه پایش و ارزیابی نظام مراقبت موربیدتی های شدید دوران بارداری، زایمان و آموزش سنجه های اعتباربخشی مادر و نوزاد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه روز یکشنبه 10 آذر 98 با برنامه ریزی و مدیریت گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
در این جلسه کارشناسان مادر پرخطر، ماما مسئولین بلوک زایمان، کارشناسان نوزادان و رابطین مرتبط با سنجه های اعتباربخشی مادر و نوزاد مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
نظری مسئول امور مامایی معاونت درمان ضمن تاکید بر اهمیت بازدیدهای اعتباربخشی بلوک های زایمان در تمام بیمارستانهای تحت پوشش و موفقیت استقرار نظام موربیدیتی در کاهش مرگ مادر، هدف از برگزاری این نشست را، آموزش سنجه های اعتباربخشی مادر و نوزاد، پایش و ارزیابی اجرای نظام موربیدیتی های شدید دوران بارداری در تمام بیمارستان ها و اهمیت شاخص سزارین نخست زا عنوان کرد.
اکبری کارشناس مادران معاونت درمان تمامی سنجه های اعتباربخشی مرتبط با سلامت مادران را توضیح و بخشنامه های مربوط با هر یک از سنجه ها آموزش داد. وی همچنین درخصوص اهداف برنامه نظام مراقبت های شدید بارداری و زایمان، چگونگی تکمیل و ارسال فرمهای گزارش فوری و miss near به پورتال وزارت متبوع، تحلیل وضعیت ثبت بیمارستان ها به تفکیک پایش و شاخصهای فرآیندی و موربیدیتی و اجرای دستورالعمل ممانعت از انتقال ویروس HIV از مادر به نوزاد (PMTCT)، ضرورت شناسایی و ثبت مادران باردار مبتلا به آنفلوانزا طبق دستور اداره سلامت مادران صحبت کرد.
احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان ضمن آموزش کامل سنجه های مرتبط با سلامت و ایمنی نوزادان و شیر مادر در خصوص نحوه آموزش صحیح به مادران و لزوم برگزاری کارگاه های آموزشی HBB و احیای نوزادان جهت ماماها نکاتی را مطرح کرد.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS