• تاریخ انتشار : 98/08/13 - 11:23

جلسه کمیته بین بخشی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به‌منظور بهبود عملکرد فعالیت‌های بین بخشی برگزار شد.

94018.mp3 برگزاری جلسه کمیته بین بخشی واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با دانشگاه فرهنگیان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس جلسه کمیته بین بخشی را به‌منظور بهبود عملکرد فعالیت‌های بین بخشی روز شنبه 11 آبان 98 برای جوانان دانشجو در دفتر امور دانشجویی برگزار کرد.
مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به بیان فعالیت‌های این واحد پرداخت و بر حوزه جوانان که شامل معاینات سنجش و دوره‌ای، معاینات غربالگری و ثبت‌نام در سامانه سیب، تکمیل واکسیناسیون، برگزاری کلاس‌های آموزشی بر اساس اولویت‌های آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران و برگزاری مسابقات در مناسبت‌های بهداشتی، توزیع مکمل یاری و مشاوره و ارجاع به سطح تخصصی بالاتر تأکید کرد.
در ادامه شرکت‌کننده‌ها نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود عملکرد اعلام کردند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران