• تاریخ انتشار : 98/08/13 - 11:53

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته دیابت را برگزار کرد.

94021.mp3 برگزاری جلسه کمیته دیابت به مناسبت بزرگداشت هفته ملی دیابت در مرکز بهداشت جنوب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 11 آبان 98 با حضور ابراهیم بلالی، معاون و کارشناسان مسئول ستادی در دفتر معاون این مرکز برگزار شد.
در ابتدا معاون مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص بیماری دیابت و اهمیت آن مطالبی را بیان و در ادامه زهرا مسعودی، کارشناس غیر واگیر این مرکز بر اهمیت این بیماری، میزان شیوع آن در ایران و جهان، شعار هفته و روزهای دیابت مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه حاضرین به بحث و تبادل‌نظر پرداختند تا بر اساس آن بتوانند پیشنهاد‌ها جدید را استخراج کنند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران