• تاریخ انتشار : 98/08/29 - 15:34

برگزاری دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در دی ماه 98

با اعلام دبیرخانه دهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار با اولویت موضوع های: رویای ایرانی، پایش و پالایش اجتماعی، حافظه ملی، فتنه سال 88، مقاومت جهانی، همت مؤمنانه و ملت قهرمان در دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

94788.mp3 برگزاری دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در دی ماه 98

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان علاقمند می توانند آثار خود را در بخش های فیلم 'مستند، داستانی، پویانمایی، فیلم های مردمی، برنامه های تلویزیونی، نماهنگ، فیلمنامه، لوح نگار، نقدها و مقالات سینمایی' به تارنمای جشنواره به آدرس fanoos.ammarfilm.ir ارسال کنند.
مهلت ثبت نام آثار حداکثر تا 5 آذر 98 و ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران، بلوار کشاورزر، خیابان 16 آذر، روبروی خیابان پورسینا، پلاک 60، حسینه هنر و تا 7 آذرماه تعیین شده است.
توضیح اینکه، قوانین عمومی جشنواره حاکی از آن است که آثار ثبت نامی نباید در دوره های قبلی جشنواره شرکت کرده باشد و آثار با فرمت H.264 و در حداقل ابعاد 1920  در  1080 و اخذ تاییدیه از تهیه کننده فیلم به جشنواره ارسال شود.
خبرنگار: علی محمدی فیض آباد

• گروه خبری : معاونت دانشجویی