• تاریخ انتشار : 98/07/14 - 10:54

برگزاری دوره آموزش مجازی «کوله‌پشتی سال اولی‌ها» ویژه دانشجویان جدید دانشگاه

به همت مدیریت فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دوره آموزش مجازی «کوله‌پشتی سال اولی‌ها» در شش عنوان و ویژه دانشجویان جدید دانشگاه در حال برگزاری است.

92901.mp3 برگزاری دوره آموزش مجازی «کوله‌پشتی سال اولی‌ها» ویژه دانشجویان جدید دانشگاه

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیریت فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان و به‌منظور آشنایی دانشجویان با مسائل دانشگاه، اقدام به طراحی و برگزاری دوره آموزش مجازی «کوله‌پشتی سال اولی‌ها» کرده است.
این دوره آموزشی در قالب عناوین «آنچه یک ترم اولی باید بداند»، «مهارت‌های زندگی خوابگاهی»، «سبک زندگی دانشجویی»، «دانشجو و مهارت‌های فردی»، «دانستنی‌های روابط دختر و پسر» و «دانشجو و مهارت‌های زیست جمعی» برگزار شده است که دانشجویان با گذراندن این دوره و شرکت در آزمون نهایی هر درس، موفق به اخذ مدرک مربوط به این دوره خواهند شد.
در پایان دوره به افرادی که با بیشترین امتیاز موفق به گذراندن دوره شوند، به‌قیدقرعه کارت هدیه 200 هزارتومانی اهدا خواهد شد.
برای شرکت در این دوره باید در سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت‌نام کنید و سپس نسبت به شرکت در دوره «کوله‌پشتی سال اولی‌ها» اقدام نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره «66419196» تماس بگیرید.

• گروه خبری : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه,گروه خبری RSS
میرحامد  حسینی