• تاریخ انتشار : 98/09/16 - 13:58

برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران

چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران و رویداد بهاره یوسرن همراه با سخنرانی دانشمندان برتر جهان و اتاق فرار علمی برگزار می شود.

95425.mp3 برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران

این کنگره امسال با همکاری انجمن سلولی- مولکولی ایتالیا  (SIBBM)، شبکه جهانی USERN و انجمن ژنتیک ایران برگزار می شود. همچنین با توجه به رسالت دانشگاههای نسل سوم (کارآفرین)، برای اولین بار دو رویداد جدید با عنوان جشنواره تجاری سازی و جشنواره دانش آموزی به کنگره افزوده شده است.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنگره به نشانی WWW.GENETICSCONGRESS.COM مراجعه کنند.
خبر: عالیه عطایی

• گروه خبری : دانشکده پزشکی