• تاریخ انتشار : 98/07/17 - 13:03

برگزاری ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی

ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی با سخنرانی رؤیا ثنایی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی این گروه سه‌شنبه 16مهرماه در سالن استاد طالبیان این دانشکده برگزار شد.

93081.mp3 برگزاری ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی؛ ژورنال کلاب گروه آموزشی شنوایی‌شناسی باهدف ارتقای علمی و افزایش توانایی‌های ارزیابی نقادانه مقالات و به‌کارگیری محتوای آن‌ها در مسائل بالینی شنوایی‌شناسی با حضور دانشجویان مقطع دکترای تخصصی و اعضای هیئت‌علمی این گروه سه‌شنبه 16مهرماه در سالن استاد طالبیان این دانشکده برگزار شد. در این جلسه رؤیا ثنایی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی به ارائه مقاله‌ای با عنوان Implementation and Long-Term Evaluation of a Hearing Aid Supported Tinnitus Treatment Using Notched Environmental Sounds پرداخت. در پایان جلسه به سؤالات حاضران در خصوص مباحث ارائه‌شده در مقاله پاسخ داده شد.
خبرنگار: لیلا روستا
عکاس: سید محسن میری