• تاریخ انتشار : 98/09/24 - 13:21

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی آشنایی پیش از ازدواج را برگزار کرد.

95811.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی پیش از ازدواج مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه فرهنگیان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه در راستای حفظ و ارتقای سلامت جوانان، در تمامی ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی، روز شنبه 23 آذر 98 برای 75 تن از دانشجویان ادبیات فارسی و آموزش ابتدایی و دکتر مرضیه سرابی کارشناس مسئول و بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز در دانشگاه فرهنگیان، مرکز شهید باهنر برگزار شد.
دکتر سرابی در این جلسه سرابی پیرامون آشنایی قبل از ازدواج شامل، ضرورت آموزش پیش از ازدواج، مراحل ازدواج، نظریه‌های آشنایی، فواید آشنایی، محدودیت‌های آشنایی و اشتباهات در فرایند آشنایی مطالبی را بیان و رشیدی پمفلت های آموزشی با عناوین ازدواج شاد و پایدار و پرل ویتامین D را توزیع کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران