• تاریخ انتشار : 98/07/22 - 09:40

برگزاری کارگاه آموزشی سل در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی سل را برگزار کرد.

93291.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی سل در مرکز بهداشت جنوب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 16 و 17 مهر 98 برای مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و پایگاه‌های سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
ابراهیم بلالی، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران اهداف جلسه را بیان و به مناسبت‌های مهر اشاره و دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص وضعیت بیماریابی سل در این مرکز ، عدم نمونه‌گیری در حد شاخص بیماریابی سل و همچنین مراقبت زوجین تالاسمی مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر معصومه فرخ آشتیانی، متخصص عفونی و فوکال پوینت برنامه سل مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد بیماری سل، علائم و روش تشخیص، انواع بیماری سل و درمان مطالبی را ارائه و محمدرضا یعقوبی، کارشناس بیماری سل این مرکز در مورد اپیدمیولوژی بیماری سل، بیماریابی فعال و غیرفعال بیماری سل، درمان، پایش حین درمان، عوارض دارویی و سایر موضوعات نظام مراقبت بیماری سل مطالبی را بیان کرد.
همچنین معصومه خنجری، کارشناس بیماری‌های قابل‌پیشگیری با واکسن در مورد واکسیناسیون و رعایت نکات زنجیره سرما مطالبی را آموزش داد و محمدرضا حسینی، کارشناس بیماری‌های منتقله از آب و غذا مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص طغیان بیماری‌های منتقله از آب، غذا، التور و آنفلوانزا مطالبی را ارائه کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران