• تاریخ انتشار : 98/08/02 - 12:07

برگزاری کارگاه بررسی چالش‌های اخلاق پرستاری در بیمارستان شریعتی

سرپرستاران بیمارستان شریعتی در کارگاه چالش‌های اخلاق پرستاری شرکت کردند.

93779.mp3 برگزاری کارگاه بررسی چالش‌های اخلاق پرستاری در بیمارستان شریعتی
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، این کارگاه چهارشنبه یکم آبان 98 در کلاس آرمان برگزار شد. در این کارگاه دکتر احسان شمسی گوشکی متخصص اخلاق پزشکی و مدرس این کارگاه، با اشاره به مهارت‌های مدیریتی سرپرستاران، نظارت بر فرایندهای بخش‌ها را از موارد ضروری و مهم در عملکرد حرفه‌ای سرپرستاران برشمرد و گفت: اجرای تصمیم‌هایی که در مرتبه مدیران ارشد بیمارستان اخذ می‌شود، جز با همکاری تمام پرسنل ازجمله سرپرستاران ممکن نیست.
عضو کمیته اخلاق بالینی وزارت بهداشت در ادامه به موضوع گفتن خبر بد به بیماران و چالش‌های آن پرداخت و درباره مهارت‌های لازم برای فرد ارائه‌کننده خبر بد و رعایت محرمانگی اطلاعات بیمار صحبت کرد. دکتر شمسی گوشکی با طرح سؤالاتی ازجمله این‌که چه فردی از گروه درمان باید خبر بد را بگوید و چه افرادی لازم است موضوع تشخیص بیماری را بدانند، درباره حقوق بیمار و خانواده وی برای دانستن تشخیص و اطلاعات درمانی توضیح داد.
همچنین عضو هیئت‌علمی گروه اخلاق پزشکی دانشکده پزشکی در ادامه این کارگاه، درباره رضایت آگاهانه و چالش‌های پیرامون آن ازجمله امتناع بیماران از درمان و مشکلات اخذ رضایت آگاهانه‌ی ناصحیح، تقاضای بیمار برای دریافت اطلاعات و یا برگ‌های پرونده و چالش‌های اجرایی آن ازجمله عکس‌برداری از پرونده بیماران و ارائه پرونده به همراهان بیمار صحبت کرد.
در این کارگاه همچنین سرپرستاران درباره موارد اخلاق پرستاری با دبیر کمیته اخلاق بالینی بیمارستان تبادل‌نظر کردند و به بررسی تجربه‌های بالینی در این زمینه پرداختند.
خبر: فرانک معصومی فرد
عکس: مهدی ولی الهی