• تاریخ انتشار : 98/09/18 - 10:39

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آشنایی و پیشگیری از HIV، ایدز و آنفلوانزا را برگزار کرد.

95526.mp3 برگزاری کلاس آشنایی و پیشگیری از HIV و ایدز مرکز بهداشت جنوب تهران در آموزش‌وپرورش

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 13 آذر 98 با هماهنگی اداره آموزش پرورش منطقه 19 برای 80 تن از مدیران و مربیان در این آموزش‌وپرورش برگزار شد.
در این جلسه منصور سجادی پور، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر در خصوص تعریف HIV و ایدز، راههای انتقال، راه‌های پیشگیری و حذف احساس استیگما و ننگ اجتماعی این بیماری مطالبی را بیان کرد و سارا قربانی، مراقب سلامت مرکز مهرگان در مورد بیماری آنفلوانزا، راه‌های پیشگیری و درمان آن آموزش‌های لازم را به فراگیران ارائه داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران