• تاریخ انتشار : 98/07/22 - 08:22

تفاهم نامه احداث همراه سرای بیمار در منطقه 6 تهران، امضا شد

مدیر مالی دانشگاه از احداث یک باب همراه سرای بیمار به مساحت 267 متر در منطقه 6 تهران خبرداد.

93277.mp3 تفاهم نامه احداث همراه سرای بیمار در منطقه 6 تهران، امضا شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، نشستی روز یکشنبه 21 مهرماه 98، با حضور دکتر محمود بیگلر معاون توسعه، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه و مهندس فرزاد هنرور معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 6 تهران به منظور احداث یک باب همراه سرای بیمار، در سالن اجلاس مدیریت امور مالی دانشگاه برگزار شد.

مدیر امور مالی دانشگاه بیان کرد: در راستای بیانات مقام معظم رهبری که( ما می‌خواهیم اگر کسی در خانواده ای مریض شد، بیش از مریض داری، رنج دیگری نداشته باشد) و همچنین براساس تدابیر شهردار تهران دکتر پیروز حناچی و دکتر کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر رفع مشکلات و معضلات همراهان بیمار بی بضاعت، این تفاهم نامه امضا شد.

آزاده چترروز در خصوص اهداف ایجاد همراه سرای برای همراهان بیمار افزود: هدف از ساخت همراه سرا، برطرف کردن مشکلات اقامت همراهان بیمار و کاهش هزینه های آنان است و امیدارم بتوانیم با احداث فضاها و تجهیزات مناسب موجب کاهش دغدغه بیماران و خانواده هایشان شویم.

• گروه خبری : مدیریت امور مالی,گروه خبری RSS
آقای پسندیده رابط مریم تقی زاده