• تاریخ انتشار : 98/07/21 - 15:31

تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله دارآباد صعود کرد

مديريت تربیت‌بدنی، صعود تیم کوهنوردی دانشگاه را به مقصد قله دارآباد با عنوان کاروان نشاط و سلامت، ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار کرد.

93266.mp3 تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله دارآباد صعود کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی با هدف توسعه و گسترش ورزش همگانی و به دنبال تشکیل انجمن کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه های آماده سازی تیم کوهنوردی دانشگاه را با صعود به قله دارآباد دنبال کرد.
تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی به همراه مربی و سرپرستان، روز جمعه 19 مهر 98 در ساعت 4 صبح از مقابل درب اصلی مجتمع کوی دانشگاه به منظور صعود به ارتفاعات دارآباد حرکت کردند.
در این صعود که تعداد 13 تن از دانشگاهیان حضور داشتند، پس از رسیدن به گردنه دیزین و گرفتن عکس دسته جمعی، مسیر اصلی خود را به ارتفاع 3202 متر آغاز و در طول مسیر نکات آموزشی برای صعود صحیح و ایمن توسط مربی آموزش داده شد.
توضیح اینکه، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی علاقمند می توانند برای عضویت در تیم کوهنوردی دانشگاه با شماره تلفن 86013494 (حامد سلطانی) تماس برقرار کنند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی