• تاریخ انتشار : 98/07/21 - 15:37

جلسه مدیران تربیت بدنی منطقه 10 دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد

جلسه مدیران تربیت بدنی منطقه 10 تهران، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

93268.mp3 جلسه مدیران تربیت بدنی منطقه 10 دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، جلسه مدیران تربیت بدنی منطقه 10 تهران، روز چهارشنبه 17مهر 98 به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضوران مدیران تربیت بدنی دانشگاه ها برگزار شد.
در این جلسه پیشنهاداتی در خصوص نحوه پایش برنامه عملیاتی مسابقات و المپیادهای ورزش های قهرمانی داده و هماهنگی برگزاری مسابقات ورودی المپیاد پسران در رشته های فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون انجام شد.
همچنین حضار به بررسی نقاط قوت و ضعف برگزاری المپیاد در دو مرحله پرداختند و درخصوص نحوه برگزاری چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر در سال 99 و پیش بینی تاریخ المپیاد ذکرشده تبادل نظر کردند.
در جلسه مدیران تربیت بدنی منطقه 10 تهران به ارائه پیشنهاد در خصوص نحوه استفاده بازیکنان تیم فوتبال در تیم فوتسال و بالعکس پرداخته شد و لیستی از بازی های بومی محلی قابل اجرا در هر منطقه توسط دبیران به منظور برنامه ریزی جهت برگزاری این بازی ها در هفته خوابگاه ها ارائه شد.
در پایان جلسه، نفرات واجد شرایط هر منطقه از بین مدیران و کارشناسان تربیت بدنی شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی کشور (رسمی، پیمانی) با توجه به سوابق ورزشی و سوابق همکاری با هیات استانی و یا فدراسیون مربوطه برای انتخاب مسئول انجمن رشته های بسکتبال، شنا، دوومیدانی، تیراندازی، کاراته، تنیس روی میز، بدمینتون و شطرنج معرفی شدند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS