• تاریخ انتشار : 98/09/18 - 10:06

مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) را با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می‌‌کند.

95519.mp3 جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه در بیمارستان سینا برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی، جلسه هفتگی ارائه موارد اخلاق پزشکی (CPC) با امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه توسط مرکز، روز سه‌شنبه 19 آذر ماه 1398 از ساعت 13:00 تا 15:00 در بیمارستان سینا، ساختمان شماره 6، طبقه همکف، تالار امام حسین (ع) برگزار می شود.
استاد مشاور بالینی: دکتر رضا حاجبی
استاد مشاور اخلاق: دکتر امیراحمد شجاعی
ارائه کننده: دکتر سیدامیر میرآتشی
برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به کانال تلگرام جلسه‌های ارائه موارد اخلاق پزشکی، ethicscpc@ مراجعه کنید.
خبرنگار: مرجان ایمانی

• گروه خبری : مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی