• تاریخ انتشار : 98/09/10 - 16:06

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان تهران را با موضوع آنفولانزا برگزار کرد.

95147.mp3 جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان با موضوع آنفولانزا در معاونت بهداشت برگزار شد

گاری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز یکشنبه 10 آذر 98 دومین جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل بهداشت، سلامت و بیولوژیک استان با موضوع آنفولانزا در دبیرخانه کارگروه واقع در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور اعضا و سازمان‌های مرتبط و نیز نمایندگان معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی برگزار شد.
در ابتدا مهندس حسن کریمی، دبیر کارگروه ضمن تشکر از حضور مدعوین ضمن بررسی ابعاد و اهمیت بیماری آنفولانزا و اشاره به شیوع اپیدمی بیماری در کشور در حال حاضر، خواستار همکاری کلیه دستگاه‌ها در اطلاع‌رسانی و پیشگیری از ابتلای اقشار مختلف جامعه و بر تشدید نظارت‌های معمول در قالب تیم‌های مشترک تأکید کرد.
 مهندس شهروز قنبرزاده کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت تصمیمات جلسه قبل را یادآوری و در ادامه مسئولان سازمان‌های جهاد سازندگی، دامپزشکی استان، سازمان محیط‌زیست، اتاق اصناف تهران و مسئولین صنف پرنده و ماهی‌فروشان تهران به ارائه گزارش و راهکارهای پیشنهادی پرداختند.

همچنین گزارش نظام سندرمیک بیماری‌های واگیر و آنفولانزا و آمار حال حاضر مبتلایان توسط زهرا حسن‌پور، کارشناس مسئول بیماری آنفولانزا معاونت بهداشت تهران ارائه و نیز اقدامات بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان ری برای حاضرین مرور شد.
در پایان مصوبات جلسه تعیین و مقرر شد توسط اعضا پیگیری و به دبیرخانه کمیته پدافند گزارش داده شود.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

• گروه خبری : معاونت بهداشت,گروه خبری RSS