• تاریخ انتشار : 98/08/01 - 11:06

خبرنامه الكترونيك كيوسك، ويژه مهرماه 98 منتشر شد

منتخب اخبار سامانه کیوسک كه مجموعه‌اي از اخبار مطبوعات، نشريات و وب‌سايت‌هاي خبري است بصورت خبرنامه الكترونيك ماهانه در دسترس مخاطبان قرار خواهد گرفت.

93721.mp3 خبرنامه الكترونيك كيوسك، ويژه مهرماه 98 منتشر شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در سامانه كيوسك، اخبار مرتبط با دانشگاه در سه گروه اخبار عمومي، طرح تحول نظام سلامت و اخبار سلامت و تندرستي جستجو و جمع آوري شده است.
اخبار عمومي شامل مجموعه اخبار در حوزه عمومي دانشگاه است كه مرتبط با رويدادها و تحولات اخير در دانشگاه علوم پزشكي تهران، در رسانه ها منتشر مي شود.
اخبار سلامت و تندرستي شامل مجموعه اخبار، گزارشات و مقالات آموزشي در حوزه سلامت و تندرستي است كه توسط اعضاي هيئت علمي دانشگاه در رسانه ها منتشر شده است.
همچنين اخبار روابط عمومی دانشگاه نيز مجموعه اخبار واحدهاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي تهران را در بر مي گيرد.
براین اساس، منتخب اخبار اين سامانه بصورت ماهنامه در دسترس مخاطبان سایت قرار خواهد گرفت و از اين پس در پايان هر ماه، روابط عمومي دانشگاه خبرنامه الكترونيك را از مجموعه اخبار برگزيده سايتهاي خبري، مطبوعات و نشريات تهيه و منتشر خواهد كرد.
مخاطبان اين سامانه مي توانند، شماره اين خبرنامه، كه برگزيده اخبار كيوسك در مهرماه 98 است را از آدرس كيوسك /آرشيو خبرنامه الكترونيك تهيه كنند.
همچنين با توجه به آنكه برخي اخبار در رسانه‌هاي جمعي منتشر مي‌شوند، از اين رو روابط عمومي دانشگاه امكاني را فراهم كرده تا در كمترين زمان ممكن اخبار تصويري را دريافت و در اين سامانه بارگذاري كند.
خبر: نسیم قرائیان

• گروه خبری : گروه خبری RSS