• تاریخ انتشار : 98/10/24 - 15:25

دانشکده مجازی نشست علمی اخلاق در ارتباط آنلاین را برگزار می کند

دانشکده مجازی با همکاری انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا) هفتمین نشست علمی اخلاق در یادگیری الکترونیکی با عنوان اخلاق در ارتباط آنلاین را بصورت حضوری و وبینار برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، سخنرانی علمی اخلاق در ارتباط آنلاین با ارائه دکتر سمیه برجعلی لو عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 8 بهمن 98 ساعت 15 تا 16 در سالن شورای این دانشکده بصورت وبینار و حضوری برگزار می شود.
توضح اینکه حضور برای عموم آزاد است و به شرکت کنندگان در این نشست گواهی ارائه می شود، همچنین امکان اخذ امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیات علمی برای حضور در این نشستها فراهم و اولویت شرکت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند، در غیر اینصورت متقاضیان می توانند بصورت وبیناری در نشست ها شرکت کنند.
مکان برگزاری نشست: تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، بن بست دولتشاهی، دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه چهارم
آدرس وبینار نشست:  http://webinar.tums.ac.ir/ece/
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده