• تاریخ انتشار : 98/09/11 - 09:28

دانشگاه علمی کاربردی در فهرست سازمان های دارای ECE قرار گرفت

امکان ثبت درخواست استعلام مدارک تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی از طریق ECE فراهم شد.

95158.mp3 دانشگاه علمی کاربردی در فهرست سازمان های دارای ECE قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه مرکزی، میز خدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه در راستای گسترش میز خدمت الکترونیک، با هدف افزایش سرعت و دقت لازم، سهولت در روند مکاتبات، با پیگیری و هماهنگی های انجام شده از سوی همکاران حوزه میز خدمت الکترونیک دانشگاه امکان ثبت درخواست استعلام مدارک تحصیلی از دانشگاه های علمی کاربردی کل کشور به صورت کاملاً  الکترونیک فراهم شده است.
بدین منظور همکاران بعد از آماده سازی متن نامه استعلام مورد نظر، انتخاب امضا کننده نامه در برگه اطلاعات نهایی، به قسمت گیرنده نهایی نامه مراجعه کرده و در برگه اشخاص از ساختار درختی سازمان های دارای ECE، گزینه دانشگاه علمی کاربردی را انتخاب نموده و کلید ثبت را بزنند سپس گزینه ارسال الکترونیک را مشاهده نموده که جهت ارسال نهایی نامه باید انتخاب شود.
خبر: پورحیدری

• گروه خبری : گروه خبری RSS,دبیرخانه مرکزی- پیشخوان خدمت و اتواسیون اداری