• تاریخ انتشار : 98/10/14 - 12:17

دوره آموزشی نقاشی خط در خانه فرهنگ مجتمع کوی علوم پزشکی تهران برگزار مي شود

مدیریت امور هنری و فوق برنامه، دوره آموزش نقاشی خط را به طور ویژه برای دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دوره آموزشی ترم زمستان «نقاشی خط» در هشت جلسه و با تدریس نادر عنصری مدرس ملی این هنر اصیل ایرانی برگزار خواهد شد.
دوره آموزشی نقاشی خط قرار است روزهای شنبه و دوشنبه (ویژه پسران) و یکشنبه و سه شنبه (ویژه دختران) از ساعت 19 تا 20 در محل خانه فرهنگ امام خمینی (ره) مجتمع کوی علوم پزشکی تهران برگزار شود.
مدیریت امور هنری و فوق برنامه مهلت ثبت نام در دوره آموزشی فوق را تا 30 دی 98 اعلام و علاقه مندان برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی خیابان قدس، نبش کوچه فردانش، پلاک 21، ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی، طبقه دوم، مدیریت امور هنری و فوق برنامه مراجعه و یا با شماره تلفن 64432527 تماس برقرار کنند.
همچنین، به دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.
توضیح اینکه، این دوره آموزشی در بخش پسران از پنجم و در بخش دختران از 6 بهمن ماه در محل خانه فرهنگ کوی دانشگاه آغاز خواهد شد.
خبرنگار: حسین شیخ محمدی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS