• تاریخ انتشار : 98/07/30 - 14:50

دومین جلسه شورای اسکان دانشجویان متاهل در سال 98 برگزار شد

جلسه شورای سیاست گذاری خوابگاه متاهلین با حضور دکتر رضایی مدیر امور خوابگاه ها و کارشناسان این مدیریت برگزار شد.

93670.mp3 دومین جلسه شورای اسکان دانشجویان متاهل در سال 98 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دومین جلسه شورای اسکان دانشجویان متاهل روز چهارشنبه 24 مهر 98 از ساعت 9 تا 10:30 در دفتر مدیریت امور خوابگاه ها برگزار و با توجه به تخلیه و تسویه تعدادی از دانشجویان ساکن قبلی، در این جلسه اقدام به بررسی وضعیت و امتیازات متقاضیان دیگر در خوابگاه متاهلین پرداخته و بر اساس مصوبه این جلسه تعداد 16 تن به عنوان نفرات اصلی و 16 تن دیگر به عنوان نفرات رزرو انتخاب شدند.
توضیح اینکه، نفرات اصلی فرصت دارند تا 10 آبان ماه مدارک لازم را به واحد اسکان متاهلین مدیریت امور خوابگاه ها تحویل و از خوابگاه در نظر گرفته شده استفاده کنند و در صورت عدم مراجعه و تحویل مدارک تا زمان مقرر، به منزله انصراف ایشان تلقی و نفرات رزرو جایگزین آنها خواهند شد.
خبرنگار: وجه اله دوستی

• گروه خبری : معاونت دانشجویی