• تاریخ انتشار : 98/09/13 - 09:22

دکتر محمدحسین پورغریب، معاون دانشجویی فرهنگی در فضایی صمیمی با دانشجویان دختر و پسر ساکن مجتمع کوی علوم پزشکی تهران دیدار کرد.

95299.mp3 دومین نشست معاون دانشجویی فرهنگی با دانشجویان در مجتمع خوابگاه های کوی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در این نشست که شامگاه دوشنبه 11 آذر 98 پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد امام علی (ع) کوی دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر احمدرضا صادقی، مشاور اجرایی معاونت، دکتر فرهاد رضایی مدیر امور خوابگاه ها و کارشناسان مدیریت تربیت بدنی و خوابگاه ها در جمع دانشجویان حاضر شدند.
در ابتدای جلسه ایزد محمدخواجه، دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد اتفاقات اخیر در مجتمع کوی توضیحاتی ارائه و از حضور دکتر پورغریب و مدیران معاونت دانشجویی در کنار دانشجویان قدردانی کرد.
بعد از آن، دو تن از دانشجویان پسر و دو تن از دانشجویان دختر مشکلات و دیدگاه های خود را به صورت مستقیم به اطلاع دکتر پورغریب رساندند.
در ادامه معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به مشکلات اخیر در خوابگاه ها،هدف معاونت دانشجویی فرهنگی را رفع مشکلات رفاهی دانشجویان برشمرد.
وی همچنین ابراز داشت: در این راه حمایت کامل رئیس دانشگاه را داریم و همت جمعی برای آبادسازی و بهسازی شرایط زندگی دانشجویان در خوابگاه شکل گرفته است./گ
خبرنگار: وجه الله دوستی
عکس: آرشیو