• تاریخ انتشار : 98/08/06 - 13:22

فراخوان برگزاري مسابقات ورزشي دانشجویان پسر دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در 4 رشته ورزشی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

93859.mp3 فراخوان برگزاري مسابقات ورزشي دانشجویان پسر دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، مديريت تربيت بدني دانشگاه به منظور افزایش نشاط و تحرک دانشجویان، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در چهار رشته شطرنج، بازی های الکترونیکی (فیفا)، دومینو و طناب زنی (انفرادی) از روز یکشنبه 12 آبان 98 برگزار می کند.
ورزشكاران علاقه مند مي توانند برای ثبت نام و يا كسب اطلاعات بيشتر به نشانی: خيابان قدس، نبش كوچه فردانش، ساختمان معاونت دانشجويي فرهنگی دانشگاه، طبقه دوم، مديريت تربيت بدني، اداره مسابقات و تيم هاي ورزشي مراجعه و نیز با شماره تلفن 88974638 تماس برقرار کنند.
براي دريافت برنامه زمان بندی مسابقات ورزشی دانشجویان پسر به مناسبت هفته تربیت بدنی، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS