• تاریخ انتشار : 98/08/08 - 12:57

فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در 3 رشته ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

93887.mp3 فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، مديريت تربيت بدني دانشگاه به منظور افزایش نشاط و تحرک دانشجویان، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در سه رشته شطرنج، دومینو و دارت از روز یکشنبه 12 آبان 98 برگزار می کند.
ورزشكاران علاقمند تا 12 آبان 98 فرصت دارند برای ثبت نام و يا كسب اطلاعات بيشتر به نشانی: خيابان قدس، نبش كوچه فردانش، ساختمان معاونت دانشجويي فرهنگی دانشگاه، طبقه دوم، مديريت تربيت بدني، اداره مسابقات و تيم هاي ورزشی مراجعه و نیز با شماره تلفن 88974638 تماس برقرار کنند.
براي دريافت برنامه زمان بندی مسابقات ورزشی دانشجویان دختر به مناسبت هفته تربیت بدنی، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS