• تاریخ انتشار : 98/08/14 - 13:15

فراخوان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان پسر دانشگاه در کاروان نشاط و سلامت

با برنامه ریزی به عمل آمده در مديريت تربیت‌بدنی، کوه پیمایی یک روزه تفریحی- ورزشی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

94106.mp3 فراخوان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان پسر دانشگاه در کاروان نشاط و سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کوه پیمایی یک روزه را با عنوان کاروان نشاط و سلامت در منطقه فشم (دشت هویچ) و به صورت اختصاصی ویژه دانشجویان پسر دانشگاه برگزار می کند.
زمان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان پسر روز جمعه 24 آبان 98 و حرکت از مقابل درب اصلی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران (درب خوابگاه برادران) خواهد بود.
همچنین، اداره گسترش ورزش های همگانی مهلت ثبت نام برای شرکت در برنامه ذکر شده را تا پایان ساعت اداری روز سه شنبه 21 آبان ماه تعیین کرده است.
علاقه مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به رابطان ورزشی خوابگاه ها مراجعه و يا با شماره تلفن های 86013269 و 86013273 (داخلی 211) تماس برقرار کنند.
توضیح اینکه، ثبت نام کنندگان می بایست کفش مناسب، کوله پشتی، بطری آب، کلاه، عینک آفتابی، لباس گرم و تغذیه در کوه پیمایی به همراه داشته باشند.
خبرنگار: هما سفیدکار

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS