• تاریخ انتشار : 98/08/14 - 12:58

صعود تخصصی انجمن کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقصد قله بند یخچال و به همراه آموزش سنگنوردی، ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار می شود.

94101.mp3 فراخوان صعود تخصصی انجمن کوهنوردی به قله بند یخچال و آموزش سنگنوردی در کاروان نشاط و سلامت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی برنامه های صعود تخصصی انجمن کوهنوردی دانشگاه در سال 98 را با صعود دسته جمعی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی عضو این انجمن به مقصد قله 'بندیخچال' با ارتفاع 3 هزار و 100 متر و به منظور آموزش سنگنوردی برگزار می کند.
این برنامه روز جمعه 24 آبان 98 برگزار می شود و زمان حرکت ساعت 6 صبح از مقابل درب اصلی مجتمع کوی علوم پزشکی تهران خواهد بود.
مدیریت تربیت بدنی مهلت ثبت نام برای شرکت در برنامه کوهنوردی یادشده را تا پایان ساعت اداری روز دوشنبه 20 آبان 98 تعیین و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و يا كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن های 88974651 و 88974638 تماس برقرار کنند.
همچنین، به منظور آمادگی هرچه بیشتر علاقه مندان به ورزش کوهنوردی و سنگنوردی برای حضور در این صعود، کارگاه آموزشی روز سه شنبه 21 آبان ماه از ساعت 15 تا 17 در سالن شورای مدیریت تربیت بدنی به نشانی میدان توحید، خیابان ستارخان، خیابان پاتریس لومومبا، کوچه شادی، مجموعه ورزشی شهید چمران، برگزار و حضور ثبت نام کنندگان در صعود به قله بندیخچال منوط به شرکت در این کارگاه است.
توضیح اینکه، شرکت کنندگان در روز صعود می بایست کفش و لباس مناسب، کوله پشتی، بطری آب و آب به مقدار کافی، کلاه، عینک آفتابی، داروهای شخصی و تغذیه به همراه داشته باشند.
خبرنگار: هما سفیدکار

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS