• تاریخ انتشار : 98/08/12 - 09:41
  • تعداد بازدید خبر : 1930

پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران در نیمسال دوم سال جاری فراخوان پیش ثبت‌نام دومین دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای مراقبت‌های پرستاری بیماری‌های دستگاه گوارش و کبد (بزرگ‌سالان) را شروع کرده است.

93959.mp3 فراخوان پیش ثبت‌نام دومین دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای مراقبت‌های پرستاری بیماری‌های دستگاه گوارش و کبد/ آخرین‌مهلت ثبت‌نام 17 آبان 98
با توجه به صدور مجوز توسط مرکز ملی آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران؛ پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران در نیمسال دوم سال جاری فراخوان پیش ثبت‌نام دومین دوره آموزش مهارتی و حرفه‌ای مراقبت‌های پرستاری بیماری‌های دستگاه گوارش و کبد (بزرگ‌سالان) را آغاز کرده و تا 17 آبان 98 ادامه دارد.
توضیح اینکه؛ متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سامانه جامع آموزش مداوم به آدرس www.ircme.ir مراجعه کنند و در ضمن مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه نیز به اعلام موضوع در سایت اداره کل آموزش مداوم اقدام کرده است.

فراخوان پیش ثبت نام دومین دوره آموزش مهارتی و حرفه ای مراقبت های پرستاری بیماری های گوارش و کبد

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
الهام علی