• تاریخ انتشار : 98/09/17 - 12:53

فراخوان کوه پیمایی دانشجویان دختر دانشگاه در کاروان نشاط و سلامت

با برنامه ریزی به عمل آمده در مديريت تربیت‌بدنی، کوه پیمایی یک روزه تفریحی- ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

95472.mp3 فراخوان کوه پیمایی دانشجویان دختر دانشگاه در کاروان نشاط و سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کوه پیمایی یک روزه را با عنوان کاروان نشاط و سلامت در منطقه کن سولقان (سنگان) و بصورت اختصاصی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار می کند.
زمان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان دختر روز پنجشنبه 21 آذر 98 و ساعت حرکت از 8 صبح، از مقابل درب اصلی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.
اداره گسترش ورزش های همگانی، مهلت ثبت نام برای شرکت در برنامه یادشده را تا پایان ساعت اداری روز چهارشنبه 20 آذر ماه تعیین و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به رابطان ورزشی خوابگاه ها مراجعه و يا با شماره تلفن های 86013269 و 86013273 داخلی 241 تماس برقرار کنند.
توضیح اینکه، ثبت نام کنندگان می بایست کفش مناسب، کوله پشتی، بطری آب، کلاه، عینک آفتابی، لباس گرم و تغذیه، در کوه پیمایی به همراه داشته باشند.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS