• تاریخ انتشار : 98/07/23 - 10:58

دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه همزمان با روز عصای سفید در مراسمی به همت این مدیریت از کارمندان روشندل دانشگاه علوم پزشکی تهران قدردانی کرد.

93364.mp3 قدردانی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع از کارکنان روشندل دانشگاه، به مناسبت روز عصای سفید

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، مراسمی روز سه شنبه 23 مهر98، همزمان با روز عصای سفید به منظور قدردانی و حمایت از این کارکنان روشندل و عزیز در سالن اجلاس معاونت توسعه دانشگاه، برگزار شد.
این مراسم با حضور معاون توسعه دانشگاه و مدیران این حوزه تشکیل و روشندلان در سخنانی از حمایت های دانشگاه قدردانی کردند و به عمده مشکلات موجود برای افراد با این شرایط به نکاتی اشاره کردند.
معاون توسعه دانشگاه در خصوص توانایی این عزیزان روشندل افزود: کارکنان روشندل دانشگاه به خوبی اثبات کرده اندکه توانایی بالایی دارند و در حوزه کاری خود این توانمندی را نشان داده اند.
دکتر بیگلر در ادامه تصریح کرد: بخش های مختلف دانشگاه باید از توانمندی این عزیزان استفاده کنند و نگاه ویژه به این روشندلان داشته باشند.
در ادامه مدیران ستادی معاونت توسعه دانشگاه در سخنانی از این عزیزان قدردانی و حمایت کردند.

در پایان جلسه دکتر محمود بیگلر معاون توسعه دانشگاه به منظور قدردانی از این عزیزان هدایایی به آنان اهدا کرد.

• گروه خبری : مدیریت امور مالی,گروه خبری RSS
آقای پسندیده رابط مریم تقی زاده