• تاریخ انتشار : 98/06/12 - 16:48

در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، تیم بدمینتون دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک مدال طلا و یک نقره در بخش انفرادی و مدال طلای تیمی، توانست به مقام قهرمانی دست پیدا کند.

91714.mp3 قهرمانی تیم بدمینتون دانشگاه در المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در رقابت های بدمینتون چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از روز دوشنبه 4 شهریور 98 و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، دانشجویان ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی تهران توانستند عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب کنند.
تیم بدمینتون دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از درنا نصیری (دانشجوی رشته پزشکی)، زهرا رضوانی بروجنی (دانشجوی رشته گفتار درمانی)، شادی بلیغی (دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی) و افسانه پورملامیرزا (دانشجوی ارشد پرستاری)، با مربیگری شیرین نوری و سرپرستی آمنه نیکویی در این دوره از مسابقات حضور داشت.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS