• تاریخ انتشار : 98/08/13 - 14:55

به همت مدیریت امور هنری و فوق برنامه و با همکاری مرکز رشد و استعدادهای درخشان نشست آموزشی کارشناسان جشنواره دانشجوی نمونه کشوری برگزار شد.

94038.mp3 نشست آموزشی کارشناسان جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست با حضور ۷۰ تن از کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی از ساعت ۸ تا ۱۶ در سالن همایش مرکز مراد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و در خصوص معرفی بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بحث و تبادل نظر شد.
همچنین، مقرر شد در سال جاری بر اساس آیین نامه جدید، دانشجویان در فراخوان مذکور شرکت و از هر مقطع تحصیلی ۳ نفر که بالاترین امتیاز را دارند به وزارتخانه معرفی شوند.
توضیح اینکه، در این نشست دکتر پروین پاسالار رییس مرکز رشد و استعدادهای درخشان دانشگاه و امیر لله گانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت سخنرانی کردند.
خبرنگار: فریده فرید

• گروه خبری : معاونت دانشجویی