• تاریخ انتشار : 98/10/18 - 14:34

نشست صمیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با فعالان نشریات دانشجویی برگزار شد

دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و رئیس کمیته ناظر بر نشریات با مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی، نشستی صمیمی برگزار کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست صمیمی روز سه شنبه 17 دی 98 باحضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی و رئیس کمیته ناظر بر نشریات، دکتر خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه، مدیران مسئول، سردبیران و فعالان حوزه نشریات دانشجویی برگزار و در ابتدای این جلسه پیرامون کمبودها و مشکلات نشریات دانشجویی بحث و گفت و گو شد و دانشجویان خواسته های خود را به اطلاع معاون دانشجویی فرهنگی رساندند.
دکتر پورغریب ضمن تشکر از فعالیت دانشجویان و نقش موثر نشریات بر جامعه دانشگاه، بالاتر بردن کیفیت و محتوای نشریات دانشجویی را یکی از دغدغه های فعالان نشریاتی برشمردند.
رئیس کمیته ناظر بر نشریات تاکید کرد: در راستای حمایت و تشویق نشریات دانشجویی از طریق طرح رتبه بندی نشریات می توان شیوه درست و کارآمدی برای رشد نشریات بکار گرفت.
دکتر پورغریب در پایان، خبر از برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی به صورت مستقل داد.
توضیح اینکه، به دلیل نیاز نشریات به گرافیست، سالن مطالعات فرهنگی به دستگاه کامپیوتر برای گرافیک نشریات مجهز خواهد شد.
همچنین، مقرر شد از این پس در هر فصل نشست های فعالان نشریات با حضور معاون دانشجویی فرهنگی برگزار شود.
خبرنگار: عاتکه برجسته

• گروه خبری : معاونت دانشجویی,گروه خبری RSS