• تاریخ انتشار : 98/09/17 - 11:25
  • تعداد بازدید خبر : 1909

نشست مشترک مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با رئیس بیمارستان جامع بانوان آرش

دکتر سینا مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و هیئت همراه با دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان آرش دیدار کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، نشست مشترک دکتر سینا مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان با حضور دکتر امیر عمرانی، مدیر و مریم وهاب، مسئول انفورماتیک بیمارستان روز شنبه 16 آذر 98 برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ایجاد لینک نوبدهی پذیرش 24 در برنامه HIS ، تغییر برنامه سپاس 2 به 3 و ایجاد امکان رسیدگی به پرونده های سلامت بیماران با تغییر نسخه HIS و برنامه اسکن پرونده های سرپایی و بستری گفت و گو شد.
همچنین بر ارتقای زیرساخت های شبکه به منظور افزایش میزان کارایی و استفاده از قابلیت های موجود تاکید شد.
دکتر مرعشی ضمن تشکر از فعالیت های بخش انفورماتیک بیمارستان از ارائه سایت انگلیسی بیمارستان ابراز رضایت کرد.
عکاس و خبرنگار: سارا احمدی زاده

• گروه خبری : بیمارستان آرش,گروه خبری RSS